wortelen en ajuinen paul cool
gecertificeerde topkwaliteit gecertificeerde topkwaliteit

Gecertificeerde topkwaliteit


Bij Paul COOL bvba draait het al decennia lang om de onovertroffen smaak, de intense kleur en de uitstekende bewaarbaarheid van wortelen. Om topkwaliteit, van veld tot bord gegarandeerd, dankzij een optimale teeltbegeleiding en strenge selectiecriteria. Al onze producten en productie- methodes dragen het EurepGAP en BRC-label en voldoen daarmee wereldwijd aan de strengste kwaliteitsnormen. Deze certificaten vereisen dat de HACCP-systematiek toegepast wordt op infrastructuur, producten, productie- proces en personeelsbeleid. Tevens beschikt Paul Cool bvba over een gecertificeerd autocontrolesysteem, nodig voor de export naar bepaalde landen zoals bvb. Rusland.

gegearandeerd vers gegarandeerd vers

Gegarandeerd vers!


Paul COOL bvba levert volgens het Just In Time-principe. Bestellingen die in de voormiddag geplaatst worden, gaan de dag zelf nog de deur uit. Met onze eigen koelwagens voeren wij dagelijks knapperig verse wortelen naar winkels, grootwinkels, supermarkten, groot- en kleinhandels in binnen- en buitenland. Paul COOL bvba beschikt eveneens over een distributiecentrum op de CE-EIC vroegmarkt te Brussel.

strikte order-tracering strikte order-tracering

Strikte order-tracering


Onze kwaliteitsbewaking en orderopvolging begint al van bij de keuze van de percelen waarop geteeld wordt. Alle bij Paul COOL bvba aangesloten telers dienen zich aan onze strikte teeltvoorschriften te houden en zijn onderworpen aan periodieke labotests. Dankzij een uitgekiende, computergestuurde order tracering, kunnen wij al onze klanten een snelle en onberispelijke orderuitvoering garanderen.